AFAM 2022

African Fashion And Arts Movement Vancouver

presents

African Fashion WEek Vancouver

February 19th, 2022

01

AFAM 2022 Schedule

Main Show

Africa Fashion Week Schedule

First Show :-Experience Africa Fashion Week

February 19th 2022 Doors Open at 6:00 PM Show Starts 7:00 PM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Start Time

End Time

Task

Duration

6:00pm-

7:00pm

Door Opens

60 MIN.

7:00pm-

7:03pm

Host Welcome

  3 MIN.

7:03pm-

7:05pm

Message From Founder – Yao Zeus Mohammed

  2 MIN.

7:05pm-

7:25pm

AFAM Awards – Presented by Ryan Mutama                

  20 MIN.

7:25pm-

7:30pm

Navoir

  5 MIN.

7:30pm-

7:35pm

Boitumelo – Kgalagadi Fashion

  5 MIN.

7:35pm-

7:40pm

Vickendel Styles            

  5 MIN.

7:40pm-

7:44pm

Sleepless Mindz Dance Performance – Jason      

  4 MIN.

7:44pm-

7:48pm

Lordsly- Music Performance

  4 MIN.

7:48pm-

7:53pm

Beadedbody

  5 MIN.

7:53pm-

7:58pm

Rated18

  5 MIN.

7:58pm-

8:02pm

Sleepless Mindz Dance-  

  4 MIN.

8:02pm-

8:25pm

Break

  23 MIN.

8:25pm –

8:29pm

MAIA – Music Performance

  4 MIN.

8:29pm –

8:33pm

Will Toa – Music Performance

  4 MIN.

8:33pm –

8:48pm

Kabumbe Fashion

  15 MIN.

8:48pm-

8:53pm

Ndidi Cascade – Music Performance

  5 MIN.

8:53pm –

8:58pm

Ahsia – Music Performance

  5 MIN.

8:58pm

9:08pm

Mawogan Fashion                       

  10 MIN.

9:08pm-

9:10pm

Yao Zeus Mohamed- Closing Statement

  2 MIN.

9:10pm

——

DJ Fady

 

9:10pm

10:15

Step and Repeat- Red Carpet Interviews- Shopping- Eating

  2 MIN.

 

 

 

 

 

 

Fashion, Arts, Craft Exhibition Marketplace is open from 6:00 PM till 10:10 PM

The organizers reserve the right to make changes to the event program!